Post by sonrebearphosu on Feb 5, 2022 6:04:23 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ inseala pe multi pe toti ▞▞▞
▞▞▞ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 2022 version ▞▞▞
F or kya hai ji ko patr in fort la hârtia de livrare reversibile la ușă în ușă 😁☺️ la linkul pentru vara e ki
Jocul Gandu😂😂
foarte usor va rog greu nivelurile
Prea multe reclame. Pierdere de timp
Acest joc este o fraudă a jocului original (redball 4) și acest joc are multe adaosuri, nu ca Redball 4
Este un joc de rahat .Săritul este foarte incomod iar comenzile proaste ..De ce nu l-ați făcut că redball4, acela da joc nu că asta .
Am avut o experiență foarte proastă, acest joc este pentru peste 3 copii, în care reclame apar între joc, adică reclame pentru filme pentru adulți... Reunind copiii din banii tăi care vin din acest tip de reclame. copilul joacă acest joc să-ți fie rușine
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 آرکید ulsa
Imi place jocul asta. este ca Super Mario
Vedeți băieți una dintre cele mai îngrozitoare experiențe. Dezvoltatorii au folosit o mulțime de reclame, CTA etc. pentru a câștiga venituri. Toate nivelurile continuă să se repete.. Deloc mulțumit de experiență, dar totuși o încercare bună...
Prea multe reclame
Super joc
Joc excelent pentru a trece timpul
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Arkade jevo
Imposibil de jucat când videoclipul stupid cu recompensă începe de fiecare dată când apăsați salt!!😤
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Arkády cwt
M-a păcălit pentru că era o minge de poke ball, dar când am primit-o, era garda de joc cu calmari😤😤😤😤👎👎.
Acest joc este o fraudă a mingii roșii. Joc groaznic. Nu sfătuiesc să-l joci.
Cooking Fest : Cooking Games Arcade njhu
acest joc este uimitor, nu există multe adaosuri și calitatea sa este grozavă, dar foarte important are o mulțime de niveluri.
Foarte frumos jocul, dar după fiecare nivel pe care treci apare o reclamă... Pentru asta am dat patru stele
Iubesc acest joc!!😘😘😍😍 și atât de ușor!!
este grozav de jucat pentru că este ca o aventură și poți debloca diferite personaje
Este foarte prost 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Este grozav și toată pielea, cu excepția celor dintre noi, este cool
Vidēji
Acest cel mai bun joc pentru copii pentru mintea lor
Cel mai bun joc din toate timpurile din lume s-a oprit atât de bine!!!!!😁
Atâtea reclame
Conține reclame violente neadecvate pentru evaluarea G. Primul anunț afișat a fost Kick The Buddy, cu păpușa invitând jucătorul să-și ghilotineze capul. Nu este potrivit pentru un joc de clasa G pentru copii!
La fel ca jocul tare de matematică pe care l-am jucat pe computer, numit Red Ball Four.
Îmi place foarte mult acest joc, este foarte distractiv, este probabil unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat vreodată
joc nu este rău
Îmi place jocul
acest joc este ca o minge roșie, dar este bine că poți obține mai mult de 5 vieți oameni buni de joc 10 din 10
joc bun dar 2 greseli
Trebuie să vezi o reclamă la fiecare 30-60 de secunde!!! 😒
Repetați nivelurile pik the levele
Aceasta
Îmi urăsc jocul, este atât de distractiv, îmi place că printre mingele este cel mai bun
Foarte buna treaba pentru acest joc.
Am dat 4 stele pentru ca sunt multe reclame dupa ce platesc tot vine dupa toate nivelurile
Roller Ball 6: Bola Pantulan 6 Arkade zlq
acesta este de fapt corectat, dar este un fel de distractiv, iar grafica pare cu adevărat ciudată
Imi place foarte mult acest joc!!!
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Arcade aps
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 እንቅስቃሴ ያለባቸው vpmw
Nu e rău, dar după 100 e același nivel
Reclamele sunt prea numeroase și prea lungi, nivelurile nu au nicio provocare. dezinstalez.
jocul e prost
Nu mai merge dezinstalat