Post by sonrebearphosu on Feb 5, 2022 6:16:29 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Герой оборони короля ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Герой оборони короля IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює необмежену кількість балів ▞▞▞
▞▞▞ Герой оборони короля 2022 version ▞▞▞
Не збалансований
Не понравилось.
Поки що все добре, гарна графіка, гарний вигляд, рухайтеся трохи повільно, потрібно прискорювати upx2. Інше, це гарна гра. Чудово, хлопці.
Гарна гра
одна з кращих ігор TD
Дуже розважальний.
Весело проводити час
,,люблю це..але, будь ласка, зробіть захист потужнішим за монстрів, особливо для тих вогняних куль, тролів і більших скелетів..Мене це напружує, коли я не можу перемогти їх слабким захистом. А іноді оборони занадто далекі один від одного. ,,і чи можете ви зробити персонажів милими. ,,мені подобається ця гра. Дякую.
Мені сподобалося, і я знову грав ще раз. Чи можете ви додати кілька нових рівнів. Зробіть хоча б 100.
Дуже смішно
Це дуже весела гра, я рекомендую її.
насправді все, що потрібно в грі td
Ця ГРА rocksssss!!!!
дуже добре
Було б добре, якби його можна було перемістити на SD. у мене мало внутрішньої пам’яті
Хороша гра мені подобається
Деякі помилки, але чудова гра
Херо одбрана Краљ Стратегије ywjj
Чудова гра Tower Defense
Покращувати героя, даючи їжу та золото, дійсно дратує в грі.
My Lovey : Choose your otome story Авантуристичке tqm
Поки що мені дуже подобається гра 5be. Мені подобаються ігри Tower Defense, а вплив на фантастику в грі також весело ... дякую за класну гру..
найкраща гра... але це наступне... після 75 рівня
Чи можете ви зробити кнопку скидання для веж, які були оновлені до базового стану, тоді ми зможемо повернути наші гроші та використані алмази, будь ласка, подумайте про це, tq
Hero Defense King : TD حکمت عملی zra
Поки що добре, я пройшов лише 5 рівнів, перш ніж його попросили оцінити. Тому я оновлю свій огляд після тижневого ігрового процесу.
відсутня повага до українців, ганебно
Добре
це гарна гра
Херо одбрана Краљ Стратегије ywjj
За звершене було більше боротьби 😊😊
ек намбар 😎🤗🤗🤗🤗🤗🤔🤗
Немає підручника чи деталей ворога. Клон Kingdom Rush, але не такий хороший.
Гра भुरती
Hero Defense King : TD حکمت عملی zra
ця гра схожа на наркоманію. Я в ньому 😍
Важка гра, але весела 5-зіркова гра
Це чудова гра, і зазвичай я б поставив їй 5 зірок, але чомусь я втратив те, що мав. Тепер я маю почати з початку, але без дорогоцінних каменів
ДУЖЕ ДУЖЕ ДУЖЕ Звикає...👍👍
Нічого страшного
Розблокуйте більше героїв, не сплачуючи грошей
Як використовувати БУДІВЕЛЬНІ ПРИНАДЛЕННЯ (ПИЛОМАТИКА) з магазину, по рівнях. ПОМИЛКА В РЕКЛАМНОМУ ВІДЕО, РОЗРОБНИКІ НІЧОГО НЕ РОБОЮЮТЬ ДЛЯ ОНОВЛЕННЯ, НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ НА ЕЛЕКТРОННУ ПОШТУ, ВІДЕО НЕ ЗАВАНТАЖУЄТЬСЯ, НЕ БАЧИТЬ ОГОЛОШЕННЯ, БУДЬ ЛАСКА, СПРОБУЙТЕ ЗНОВУ, З’ЯВЛЯЄТЬСЯ ПОВІДОМЛЕННЯ.ПОГАДНА ГРА
بازی بدردنخره
Пангіт