Post by sonrebearphosu on Feb 5, 2022 6:31:41 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod więcej wytrzymałości ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Ta gra jest przeznaczona dla inteligentnych osób lub osób, które grają w tę grę i mówią, że zbyt wiele reklam oznacza, że się bawią. To bardzo fajna gra 👍 Dziękuję 💓💓
Powolne animacje. Może być fajnie, ale jestem na to zbyt niecierpliwy
Pół na pół
Ta gra jest niesamowita, ale mam jeden problem, ma zbyt krótkie poziomy, proszę dodać więcej poziomów
Główne reklamy
Ta aplikacja ma zbyt wiele reklam Nie podoba mi się to reklamy są zbyt rozpraszające plzz jak najszybciej napraw te błędy. Btw gra była interesująca, podoba mi się ..........😃
Bardzo kiepska gra, która nie spodziewała się, że osiągnięcie poziomu zajmie tak dużo czasu, tylko że następny poziom będzie wkrótce dostępny. Sugerowałbym wszystkim, aby ludzie usunęli lub zainstalowali motto, że ta gra jest po prostu niekompletna
Ciągle są reklamy nie polecam ta gra jest jedynie dla osób, które lubią reklamy co 1 min
Spoko gry
TA GRA JEST SUPER ALE SZKODA ŻE JEST TAK MAŁO LEWELI🥺
Myślałam, że będzie na inaczej, ale widać, że każda reklama 🤦
MEH
Pobrano to, aby zobaczyć reklamy ifntge, które zrujnowały moje wrażenia z YouTube, były przynętą na kliknięcia. Okazuje się, że tak. Twórcy mieli przy tym tyle cracku, rozgrywka jest po prostu straszna. Specjalnie dla dzieci. Przy każdym wyborze są reklamy i jest tak zła, jak cała gra, której chciałbym dać -5 gwiazdek
W tej grze mają dużo reklam, ale to fajna gra
Comics Bob Головоломки gdtm
Nie jest zły. Ale spróbuj naprawić reklamy (to obrzydliwe).
Gra spoko ale mam ją od wczoraj miną dzień i już ją szkończyłem😔no bez kitu wiencej poziomów do 5 gwiazdek✨ ok a narazje ją ją nosi nara 👿👿👿
daję 1 gwiazdkę, ponieważ 0 nie jest opcją, dużo reklam między meczami i bardzo słaba umiejętność awansu od zespołu grającego, najgorsza gra w historii
dobra gra, ale zbyt wiele reklam, których nie możesz opuścić, tj. Otwórz sklep zabaw podczas próby wyjścia z reklamy
bardzo fajna gra
To fajna gra. Ale ma tylko kilka poziomów, skończyłem go w 2 dni. Ta gra musi zostać zaktualizowana.
To zabawne, ale musisz zobaczyć wiele reklam uhhh, nienawidzę tego uhhhhhh!!!!!
Twoja gra jest bardzo fajna, mimo że dopiero zacząłem w nią grać.
Fajna gra to kłopotliwa gra, wiesz, kłopoty, ponieważ każdy ukończony 1 poziom zawiera reklamę, która Bor nam, więc zasługuje na 4 gwiazdki, ale nie może z powodu ich reklam Daję te dwie gwiazdki Myślałem, że nie będzie reklamy w tej grze ale co mogę nic zrobić? Mogę tylko przekazać opinie i zainspirować tych, którzy grają w tę grę i podejmą jakieś działania na podstawie opinii Myślałem, że są szefami, podejmą jakieś działania w związku z tym Myślę, że nie wiem o tym ta wiadomość do ciebie
Po 2 lub 3 poziomie gra znudziła się i straciliśmy w niej zainteresowanie.
Zabawny i świetny zabójca czasu, ale ma wiele reklam. Ma również dużo rozgrywki, która może być dobra lub zła.
PROSZĘ ODDAĆ MOJEGO PSA 😭. Przepraszam, że jej nie rozebrałem. Pobrał to mój 12-latek, a teraz zaginął mój pies. Był uziemiony od 6 lat, a teraz otrzymuję te sprośne reklamy. Każda kobieta, którą rozebrał, to dzień w mojej piwnicy, bez jedzenia. Mój pies, kojot, był dla mnie bardziej synem niż on. Wymienię Ci całego 12-letniego chłopca na mojego psa. Zawsze myślałem, że i tak śmierdzi, był błędem.
Daje 4 gwiazdki bo ma trochę nie logicznie rozwiązania np. Nadmuchać żabę i na niej lecieć xd
Tak bardzo lubię tę grę, bo się myliłem, przyjdź ponownie, miała tak dużo reklam, ale lubię tę grę
Off The Road - OTR Open World Driving Võidusõit mzm
Comics Bob Hádanky rwhx
Jest supergierka
Nie podoba mi się ta gra, ponieważ ma za dużo reklam Co 2 minuty 1 reklamy przychodzimy tylko Więc usunąłem grę Ta gra jest najgorsza
Gra całkiem ogólnie ale za dużo reklam i brak języka polskiego dlatego daję 3 gwiazdki
O wiele za dużo reklam, super denerwujące
Dobra gra tylko że zbyt dużo mi energi
Bardziej erotycznej reklamy nie dały się zrobić? Przez szybę widać lekko rozmazaną nagą kobietę i tę wybory... Zgw*łcisz kobietę czy odsłaniasz piersi? Szczyt beszczelności
Gra jest świetna, ale nie tak, jak reklamowano. Znudziło mi się i nie było tak, jak oczekiwałem
Bardzo fajna gra, ale reklamy są bardzo złe, nawet jeśli ukończono pojedynczy krok w misji, reklama czeka .....proszę usunąć reklamy z gry, które są po prostu denerwujące
Po pierwsze ta gra nie ma logiki i cały czas są reklamy, których nie można pominąć . Pterodaktyl zabrał mi papier i było albo to zrobić strzelania z kulką ( nie pistolet) i balon i tam był normalny balon i wcisnełam do z kulką i sie oto walnął i musiałam od nowa to zrobić czyli 3 poziom i wybrałam balon i jakoś ten zamienił sie w pterodaktyla balona czy to jest bez sensu? NIE POLECAM
Comics Bob Łamigłówki efk
Uwielbiam tę grę, dla tych, którzy narzekają, że reklamy powinny grać z Wi-Fi, mobilną transmisją danych, jest mi smutno, że były tylko trzy poziomy, ponieważ naprawdę lubię w nią grać, wszyscy powinni tworzyć wiele poziomów na raz, więc ludzie się nie nudzą
Jedna wielka reklama, nie polecam.
Debilna gra co za krety to zrobil
Gra była trochę frustrująca, ale poważnie za dużo reklam. Musiałem wyłączyć internet, aby ukończyć grę w ciągu wolnych godzin.. Kinda nazwa gry powiedz nam "Komiks Bob" ciekawa gra plz dodaj więcej poziomów i jeśli to możliwe, zbliż każdy poziom do 5 do 7 zamiast 3, jest ukończony zbyt szybko
Gra słaba, szybko się nudzi, że są dwie gwiazdki, gwiazdka jak naprawdę wygląda kształt o logice lepiej nie wspominać... Daje się ponieważ nie jest aż tak tragicznie. Poprzednie smuci minę to ta gra duży wolny.
Ta gra jest najbardziej ohydną i niebezpieczną grą w moim życiu. Ta gra zmusi Cię do gry, pokazując w reklamie rzeczy o charakterze seksualnym. Wtedy tych wszystkich rzeczy nie będzie w grze, przeciwnie będą rzeczy głupie, które nie mają znaczenia. A jeśli chcesz zagrać w tę grę, potrzebny jest głupi mózg. Grałem w tę grę przez 1:50 godzin po pobraniu, po czym nagle mój telefon zgasł i przez chwilę się nie otwierał. Byłem przerażony. Potem dużo kłopotów mój telefon się włączył.
Comics Bob Jumboq fjx
Super gra musi być druga część
Jak ta aplikacja, czy możesz uciec niektórym ludziom, dziękuję za udostępnienie mi. Uwielbiam tę grę
Co tydzień widzę, że mówi, że następne poziomy w przyszłym tygodniu
Reklamy są naprawdę nieodpowiednie, pojawiają się w każdej grze, w którą grałem. Najgorsza gra w historii!
On jest bardzo żądną przygód grą, której chcę do komiksów Bob 2, zaktualizuj grę i włącz się, proszę
Gra jest spoko, ale jest mało poziomów. Nie wiem po co są tam nero!?
Za dużo reklam